top-x1
       

englezaenglish

 

romanaromana

 
 
contactcontact contact contact
 

Parteneri

interaction interaction-public actions, mentaslhealth, international developement interaction
mhid
Mental Health and International Development
hermes

Spitalul de Psihiatrie Campulung Moldovenesc

linkuri utile
1

Activităţile noastre ....

  • Publicarea revistei „A FI – TO BE”, prima revistă din România realizată în întregime de beneficiari de servicii de sănătate mintală, cu caracter informativ, instructiv şi cultural, concepută să faciliteze relaţiile între beneficiarii de servicii de sănătate mintală precum şi relaţia dintre beneficiari şi societate.
  • Activităţi de terapie ocupaţională (cusături tradiţionale, ţesut covoare, pictură pe lemn şi pânză, olărit, croitorie) pentru persoane cu probleme de sănătate mintală, membri organizaţiei.
  • Organizarea de întâlniri săptămânale pentru membrii organizaţiei la care aceştia discută probleme sociale curente şi problemele personale.
  • Organizarea de întâlniri cu persoane care folosesc pentru prima dată serviciile de sănătate mintală cu scopul de a le oferi informaţii privind rolul şi activităţile organizaţiei.
  • Activităţi de club şi aniversarea lunară a zilelor de naştere ale membrilor organizaţiei.
  • Schimb de experienţă, colaborare şi parteneriate cu organizaţii neguvernamentale române şi străine care lucrează în acelaşi domeniu de activitate sau în domenii conexe.
  • Participare la mese rotunde, seminarii şi conferinţe pe teme de ineteres pentru desfăşurarea activităţii organizaţiei şi dezvoltarea acesteia.
tulburarea psihica
top-x2
Copyright © Fundatia ORIZONTURI Campulung Moldovenesc- 2006 - Web Design R. Anton.
trafic
ultima actualizare
Vizitatori: free hit counters by free-counters.net