top-x1
       

englezaenglish

 

romanaromana

 
 
contactcontact contact contact
 

Parteneri

interaction interaction-public actions, mentaslhealth, international developement interaction
mhid
Mental Health and International Development
hermes

Spitalul de Psihiatrie Campulung Moldovenesc

linkuri utile

 

Fundatia Orizonturi a participat in perioada 21.09 - 02.10.2007 la actiunile organizate de Asociatia Link din Italia in cadrul proiectului Diversa-Mente pentru tinerii cu dizabilitati (fizice si psihice)
1

Evenimente ...

feb-mai 2008

Instruire voluntari pentru advocacy în sănătate mintală .. detalii...

feb 2008
Campanie antistigma - CARAVANA SĂNĂTĂŢII MINTALE .. detalii...
www.anti-stigma.ro
10 oct. 2007

Marcarea Zilei Mondiale a Sănătăţii Mintale .. detalii...

6-7sept. 2007

Expoziţia „O şansă pentru fiecare”cu obiecte realizate în cadrul atelierelor de terapie ocupaţională, deschisă în perioada 6 - 7 Septembrie în incinta Clubului „Împreună” şi pe esplanada din faţa Casei de Cultură Suceava.

6 septembrie 2007
Întâlnire de lucru cu tema „Şanse egale pe piaţa muncii pentru persoanele cu dizabilităţi”,în data de 6 Septembrie 2007, la Clubul „Împreună” din  cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială a judeţului Suceava.

aprilie 2007

Fundaţia Orizonturi a organizat la Câmpulung Moldovenesc, în cursul lunii aprilie 2007, pe durata a 5 zile, primul modul al seminarului de instruire pentru terapeuţii ocupaţionali implicaţi în proiectul „RO – UA mente” de cooperare transfrontalieră în domeniul sănătăţii mintale.

30 martie 2007

Fundaţia Orizonturi a fost acreditată ca furnizor de servicii sociale pentru servicii de asistenţă medicală şi îngrijire la domiciliu a persoanlor vârsnice
new

8 februarie 2007

Forum de Politici Locale în sănătate mintală, Campulung Moldovenesc. Membrii Forumului de Politici Locale în sănătate mintală se întâlnesc pentru prima dată în acest an. Agenda de lucru include o trecere în revistă a evenimentelor de la ultima întâlnire, proiecte curente şi strategia pentru anul 2007... detalii...

Decembrie 2006

Expoziţia Orizonturi pentru suflet....daruri de Crăciun cuprinzând exponate realizate în atelierele de ergoterapie ale fundaţiei şi Spitalului de Psihiatrie, lansarea noului număr al revistei „A fi-To be” şi organizarea unui concert de colinde pentru pacienţii din spital.

Noiembrie 2006

Participare la seminarul Introducere în psihiatria comunitară, Câmpulung Moldovenesc, România. Seminarul a fost unul dintre evenimentele care pregătesc sistemul psihiatric românesc pentru reforma în domeniul sănătăţii mintale şi a adus în discuţie problematica psihiatriei comunitare în România

Octombrie 2006

Marcarea Zilei Mondiale a Sănătăţii Mintale prin organizarea  unei întâlniri a beneficiarilor de servicii de sănătate mintală cu specialişti în domeniu. Evenimentul s-a constituit într-un bun un prilej de dialog între membrii organizaţiei, beneficiarii din spital şi specialişti, care a pus în lumină probleme şi soluţii din perspective diferite. Câmpulung Moldovenesc, România

iunie 2006

Acţiune caritabilă de strângere de fonduri destinate activităţilor de recuperare şi integrare a copiilor şi adulţilor cu probleme de sănătate mintală, organizată în parteneriat cu Fundaţia „In Memoriam”, Suceava, România.

mai 2006

Participare la întâlnirea regională a ONG-urilor româneşti interesate de cooperarea pentru dezvoltare „Dezvoltarea cooperării în România: rol şi oportunităţi pentru ONG-urile româneşti”, Iaşi, România.

martie 2006

Vizita reprezentanţilor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, Dna. Anne Lindhardt şi Dl. Stuart Bell, care au apreciat activitatea organizaţiei în general şi în planul implicării în politicile de sănătate mintală în special.

tulburarea psihica
top-x2
Copyright © Fundatia ORIZONTURI Campulung Moldovenesc- 2006 - Web Design R. Anton.
trafic
ultima actualizare
Vizitatori: free hit counters by free-counters.net